Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Keskeny az út-nem mindenki fér el rajta!
  2015-07-21 09:44:46, kedd
 
  Keskeny az út-nem mindenki fér el rajta!


Posted on 2015/07/21 Szerző: Admin

Buszmegállóban laknak a kilakoltatott Bakonyiék


Egykori lakásukkal szembeni buszmegállóban lakik a Bakonyi család Székesfehérváron. Lakásukat a férj balesete után veszítették el. László és Erzsike hétfőn itt ünnepelte a 24. házassági évfordulóját.

bak
Nagy ünnep a 24. házassági évforduló, sokan pezsgős, romantikus vacsorával ünneplik. A Bakonyi házaspárnak azonban a jeles ünnepre csak a régi lakásukkal szemközti buszmegálló padja jutott a hétfői napon. A család két hete az utcára került, kilakoltatták őket, azóta a lakásukkal szemközti 20-as busz megállója az új otthonuk. A családról a feol.hu írt először, de a házassági évfordulóra a Bors is elment.
- Súlyos balesetem volt - kezdi Bakonyi László. - Éjszakai műszakból bicikliztem haza, egy mikrobusz nagy sebességgel elgázolt, nekicsapott egy táblának. Két hétig az intenzíven feküdtem, a koponyám összetört, a karomba fémet kellett ültetni, újra meg kellett tanulnom beszélni - sorolja a férfi. László azelőtt a Volánnál dolgozott, azonban betegsége miatt nem tudta folytatni:
- Bár tartottak a kezelések, étel kellett a családnak, egy keresetből nem lehet megélni, ezért visszamentem dolgozni, de összeestem, a mentő vitt el. Ez többször megesett, sokat voltam táppénzen, már csak közmunkára akartak felvenni, mentem volna, de a munkaügyi orvos nem engedett. Választanunk kellett: vagy csekket fizetünk, vagy eszünk - tárja szét a kezét a férfi.
A csekkek feltorlódtak, félmilliós tartozás halmozódott fel, így július 8-án kilakoltatták őket. A család otthona azóta a lakással szemben lévő buszmegálló, szekrényük a pad alja és hátulja, egy szál hűtőtáskában van a csekélyke élelem, a fürdőszoba pedig két vödör. Felesége, Erzsike a padról jár reggelente dolgozni, de igyekeznek mindent úgy csinálni, mint régen, mindennap mosnak vödreikben, hogy tiszta ruhájuk legyen:

bak1
- Borzalmas látni innen a régi otthonunkat. Szerencsére a környéken nagyon kedvesek, van, aki pár kiflit hoz, más ad az ebédjéből, míg egy rendőrjárőr is meglepett, aki odalépett, de nem személyit kért, hanem érdeklődött, hogyan tudna segíteni, és pizzát hozott. Ő is és a kollégái is megnyugtattak, hogy maradhatunk - mondja mosolyogva a férfi.
Ottjártunkkor egy hatalmas adag gyümölcsöt, mástól egy üveg kólát kaptak az évfordulós ünnepségre. László elárulja, retteg a téltől:

bak2
- Igyekszem munkát szerezni, de a betegségem miatt sehova nem kellek, most pár száz forintért takarítok járműveket, ha van munka. De ha kell, bármit megcsinálok, amit csak tudok, amíg össze nem esek. Csak a rossz időtől félek, addig szeretnék egy pici lakást, szobát, hogy ne kelljen a telet megvárni.
(bors)
Bal-Rad komm: A 24. házassági évforduló. Ezek szerint 1991-ben, a Szép Új Korszak Hajnalán kötöttek házasságot! Talán még azt is tervezték, hogy majd Bécsben nyitnak cukrászdát. 24 esztendős fiuk SZERETNE DOLGOZNI! Talán lesz rá mód. Valamelyik papi vagy hűbéres birtokon. A feleség a padról indul munkába.
Még az is meglehet, hogy más egyéb Nagy Terveket szövögettek. Most is Nagy Tervet kell kieszelni, hiszen nemsokára itt a tél. Ha nem sikerül a Terv-tavaszra már fölösleges lesz egy újabb Nagy Terv.
“Az Út Európába" című plakátra még emlékeznek olvasóink? De a Bakonyi család-a Koronázóvárosból-valahogy az út szélén felejtődött. Meg még sok MAGYAR család. ÉS MÉG IGEN SOK MAGYAR CSALÁD FELEJTŐDIK OTT!-a nagy rohanásban!
Baj van ezzel az úttal!-de igen nagy baj! Nagyon keskeny! És egyre szűkül. A két oldalán olyan mély szakadék, hogy akik belezuhannak/tak nem is venni észre.
BAKONYIÉK! MEGÉRTE? EZT AKARTÁTOK? EZT AKARTUK MAGYAROK?!


https://balrad.wordpress.com/2015/07/21/keskeny-az-ut-nem-mindenki-fer-el-rajta/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: koronázóvárosból, buszmegállóban, kilakoltatott, megnyugtattak, visszamentem, kilakoltatta, belezuhannak, nekicsapott, szövögettek, maradhatunk, bicikliztem, otthonunkat, felejtődött, reggelente, rohanásban, fölösleges, mosolyogva, házasságot, igyekeznek, romantikus, felejtődik, lasztanunk, emlékeznek, valamelyik, cukrászdát, lakásukkal, folytatni, bakonyiék, meglepett, évforduló, sszeestem, igyekszem, szerencse, wordpress, tartottak, házassági, út-nem mindenki, kilakoltatott Bakonyiék, jeles ü, hétfői napon, mikrobusz nagy, karomba fé, csekkek feltorló, hatalmas adag, rossz idő, pici laká, telet megvá, padról indul, újabb Nagy, Bakonyi Lá, Szép Új Korszak Hajnalán, SZERETNE DOLGOZNI, Nagy Terveket, Nagy Tervet, Nagy Terv, IGEN SOK MAGYAR CSALÁD FELEJTŐDIK OTT, AKARTUK MAGYAROK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png férfi  Az engedelmesség miért nem vál...  Őrizkednünk kell...  Png telefon  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hazára minden embernek szükség...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png rózsa csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Ágai Ágnes – Csendélet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 20  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Nagyi telefonál  Rátalálsz  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Alázat  Garai Gábor - Takarítás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szívem  Ne kapaszkodj magasabbra,  A Megváltó szolgálatában  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png fotel  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  képre írva  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png nő  Radikális szeretet  Png telefon  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  Fekete István - Akác  Minden harmadik...  Fehér virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép napot kívánok  Az igazi szeretetért rendszeri...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
út-nem mindenki, kilakoltatott Bakonyiék, jeles u&#776, hétfői napon, mikrobusz nagy, karomba fe&#769, csekkek feltorlo&#769, hatalmas adag, rossz ido&#779, pici laka&#769, telet megva&#769, padról indul, újabb Nagy, koronázóvárosból, buszmegállóban, kilakoltatott, megnyugtattak, visszamentem, kilakoltatta, belezuhannak, nekicsapott, szövögettek, maradhatunk, bicikliztem, otthonunkat, felejtődött, reggelente, rohanásban, fölösleges, mosolyogva, házasságot, igyekeznek, romantikus, felejtődik, lasztanunk, emlékeznek, valamelyik, cukrászdát, lakásukkal, folytatni, bakonyiék, meglepett, évforduló, sszeestem, igyekszem, szerencse, wordpress, tartottak, házassági, keresetbo, nemsokára, akartátok, esztendős, olvasóink, tervezték, balesetem, borzalmas, mikrobusz, kieszelni, mindennap, dolgozott, vfordulo, tanulnom, szerezni, meglehet, kedvesek, dreikben, terveket, buszmega, hatalmas, rtunkkor, tavaszra, megcsina, otthonuk, szeretne, szakadék, kötöttek, mindenki, magyarok, hajnalán, plakátra, megesett, felvenni, engedett, dolgozni, feltorlo, valahogy, szembeni, európába, balesete, birtokon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.